A London House Gained Extra Living Space Thanks To RISE Design Studio - architecture and design

A London House Gained Extra Living Space Thanks To RISE Design Studio

Photography by Stale Eriksen   RISE Design Studio has designed the contemporary renovation and extension of a London flat, that’s home to a family of five.   Flexibility of spaces and storage solutions were key elements when designing the interior, and as such, design elements, like this small office nook with angled shelving, have been […]
...
_MFUENTENOTICIAS contemporist
_MURLDELAFUENTE http://www.contemporist.com/

--------------------------------
 
Wall-climbing mini robots build "entirely new structures" from carbon fibre

South Australian brand launches solar-powered furniture

13-08-2019 21:52 - ( Architecture )


A London House Gained Extra Living Space Thanks To RISE Design Studio

Designing for wellbeing in the workplace | Talks | Dezeen

Companies can gain a competitive advantage by designing workplaces that encourage wellbeing, argued the authors of a new book in a talk Dezeen hosted with Haworth in Chicago. Dr Michael O\'Neill, an expert on the relationship between office...
16-11-2018 22:00 - ( architecture TV )
A London House Gained Extra Living Space Thanks To RISE Design Studio

Amanyangyun resort by Kerry Hill Architects designed to be "a living museum" | Interiors | Dezeen

Amanyangyun hotel is designed to celebrate Chinese culture says Tanuj Goenka, director of Kerry Hill Architects, in this movie produced by Dezeen for the AHEAD awards. Part of the Aman Resorts collection of hotels, Amanyangyun was named Hotel of...
17-05-2019 21:52 - ( architecture TV )
A London House Gained Extra Living Space Thanks To RISE Design Studio

Nendo looks to ancient Japanese tombs for first landscape architecture project

Prolific Japanese design studio Nendo has now moved into urban design, unveiling its massive CoFuFun plaza near Kyoto. The plaza ? located outside of Tenri Station in Japan\'s Nara prefecture ? is the studio\'s largest architecture project...
15-06-2017 21:48 - ( architecture TV )
A London House Gained Extra Living Space Thanks To RISE Design Studio

ITALIAN Qualified Companies A&A

03-06-2019 21:57 - ( architecture TV )
A London House Gained Extra Living Space Thanks To RISE Design Studio

"We need more of this and less venom"

In this week\'s comments update, readers are touched by Rael San Fratello\'s idea to install seesaws on the US-Mexico border wall. Ups and downs: readers are delighted after architectural studio Rael San Fratello installed seesaws on the...
06-08-2019 22:02 - ( Architecture )


A London House Gained Extra Living Space Thanks To RISE Design Studio

Contemporary hotel design "is about authenticity" | Interiors | Dezeen

The best hotels around the world offer guests an authentic experience of their location, say AHEAD Global jury members in this movie Dezeen produced for the awards programme. The AHEAD Global awards took place in January at simultaneous...
07-03-2019 21:54 - ( architecture TV )
A London House Gained Extra Living Space Thanks To RISE Design Studio

Merricks Beach House – A Contemporary Take on the Great Australian Beach Shack

Merricks Beach House is a modular prefabricated house conceived by Prebuild in collaboration with Perkins Pleysier Architects. The house is located in Merricks Beach, a? Continue reading
07-11-2016 21:59 - ( Architecture )
A London House Gained Extra Living Space Thanks To RISE Design Studio

Bedroom Design Ideas ? 8 Ways To Create The Ultimate Bed Surround With Storage

  In homes both large and small, storage space can be hard to come by. One space that always seems to have a lot of potential storage opportunity is the area surrounding the head of the bed. While headboards and artwork can be pretty, built-in...
18-10-2016 21:42 - ( Architecture )
A London House Gained Extra Living Space Thanks To RISE Design Studio

MVRDV Designs Shopping Center with Pearlescent Façade in Beijing

Exterior construction has almost wrapped up on MVRDV?s Chongwenmen M-Cube shopping center in Beijing, featuring a shimmering façade that changes color from grey to pearlescent. The 44,000 square meter center sits in the central Chongwenmen district,...
16-02-2016 21:45 - ( Architecture )
A London House Gained Extra Living Space Thanks To RISE Design Studio

Casa Petro by Fernanda Padula Arquitetura

Designed in 2018 by Fernanda Padula Arquitetura, this concrete two-story house is situated in Ribeirao Preto, Brazil. Description The conceptual and programmatic simplicity of House Petro is linked with a structural simplicity:...
22-03-2019 21:20 - ( Architecture )


A London House Gained Extra Living Space Thanks To RISE Design Studio

RIBA Opens Entries for the 2020 International Awards

The Royal Institute of British Architects (RIBA) has opened entries for the third edition of the RIBA International Awards, which celebrates buildings that embrace sustainable technologies while delivering a meaningful social impact. The biennial...
01-08-2019 21:52 - ( Architecture )
A London House Gained Extra Living Space Thanks To RISE Design Studio

Moon-Shaped Opera in China

The
05-08-2018 21:50 - ( Architecture )
-------------------------------------